Reducerea amprentei de CO2

Eficiență Energetică Superioară

Rezistență la factori externi

Optimizarea costurilor

Reutilizarea materialelor

Rezistența la foc

Calitatea aerului interiorHala LEAD by TeraSteel atinge un nou nivel de performanță din punct de vedere al durabilității, al izolării termice și al rezistenței la foc. 


Contribuie la reducerea amprentei de CO2, oferind arhitecților o libertate mai mare de proiectare, dar și costuri optimizate pentru beneficiari.

Vezi cerintele minime

Vezi cerintele minime

Download Green Roof

Download Green Roof

Download LEAD Flyer

Download LEAD Flyer

Download Waste Management

Download Waste Management

Ce oferă Lead by TeraSteel?

Proiectată, produsă și asamblată de TeraSteel, hala Lead este o soluție unică pentru piața de construcții din România, reușind să aducă beneficii reale arhitecților, beneficiarilor și mediului înconjurător.

​Soluția noastră se bazează pe o eficiență remarcabilă a transferului de căldură, costuri reduse de întreținere, siguranță sporită la incendiu, rezistență și fiabilitate a halelor metalice la cheie.

​Hala Lead este o soluție unică pentru piața românească a construcțiilor, iar TeraSteel vă oferă proiectarea, producția și instalarea acestei hale, reușind astfel să aducă beneficii reale arhitecților, utilizatorilor și mediului.

Rezistența sporită la factori externi

Profilele utilizate pentru halele metalice Lead beneficiază de protecție pe bază magneziu-aluminiu-zinc, care oferă o rezistență anticorozivă fără precedent, chiar și în cele mai ostile medii. Panourile termoizolante Lead sunt realizate cu foi din oțel cu protecție GreenCoat (SSAB) - foarte rezistente la coroziune, radiații UV, precum și la zgârieturi.

Află mai multe de la reprezentantul TeraSteel »

Reducerea amprentei de carbon

Prin aplicarea protecției din aliaj magneziu-aluminiu-zinc se asigură reducerea scurgerii de zinc în soluri. De asemenea, elementele constructive pot fi reutilizate în cazul unei relocări. Mai mult, halele Lead utilizează fundații prefabricate, cu costuri reduse și refolosibile, iar protecția GreenCoat® prezintă o acoperire tehnologică bazată pe substanțe bio (BT - bio-technology).

Află mai multe de la reprezentantul TeraSteel »

De ce TeraSteel?

Oferim mai mult decât plus valoare. Oferim documentație de proiectare, producție și componente ale structurilor din oțel și montaj din domeniul halelor industriale, comerciale, agricole sau zootehnice precum și pentru o gamă largă de clădiri din oțel.

SOLICITĂ OFERTĂ
Se încarcă...