Energie verde
Cu ajutorul celor 1016 de panouri fotovoltaice instalate pe acoperișurile fabricilor noastre din România, 23% din energia consumată pentru producerea panourilor termoizolante este provenită din energie solară , respectiv 60% din energia consumată pentru producerea profilelor zincate la rece.
Stivuitoare electrice
Prin achiziția de stivuitoare electrice pentru activitățile zilnice de logistică, reducem consumul de combustibil Diesel cu peste 11 tone anual.
Combaterea defrișării
Combaterea defrișării este complicată, însă plantarea unui copac stă în puterea noastră. Echipa noastră a plantat peste 2000 de puieți de molid și larice, în localitatea Bistrița Bârgăului.
Combaterea poluării cu plastic
Poluarea cu plastic este o problemă majoră la nivel mondial, iar combaterea este urgentă. Tocmai de aceea, ne-am angajat să respectăm cu strictețe un set de reguli și obiceiuri, prin care reușim să reciclăm peste 250 kg de pet-uri de plastic anual.
Circularitatea apei
Prin acțiunile noastre de zi cu zi, putem economisi apă și putem contribui, fiecare dintre noi, la o lume mai bună. Cu ajutorul sistemului de colectare a apei pluviale vom reuși să reutilizăm peste 700 metri cubi de apă anual.
Mașini electrice
Mașinile electrice nu vor lua cu asalt piața, dar va fi o îmbunătățire treptată pentru noi toți. Autoturismele non-poluante, 100% electrice – ce sunt utilizate pentru activitatea companiei, reprezintă doar un prim pas spre un mediu mai curat.
Educație pentru natură
Nu toate sălile de clasă au patru pereți, iar natura este un instrument care îi ajută pe copii să experimenteze nu doar mediul înconjurător, ci și pe ei înșiși.
Împreună cu copiii TeraSteel, vizităm Grădina Botanică Alexandru Borza din Cluj-Napoca, o locație specială, plină de inspirație pentru iubitorii de natură și frumos.
Curățarea râurilor
În compania noastră am demarat acțiuni concrete de reducere a consumului, astfel încât într-un an am colectat și reciclat cca.500 m3 de apă pluvială.
Mai mult, ne implicăm activ în ceea ce înseamnă curățarea albiilor râurilor in zonele în care ne desfășurăm activitatea și în restabilirea ecosistemelor naturale.
Împreună facem o lume mai bună.